Menumenu

BIG Data analyst/Statistical Programmer

PHARMO is op zoek naar een data analyst/statistical programmer ter ondersteuning van de afdeling Onderzoek.

Je hebt affiniteit met data uit de gezondheidszorg en vindt het leuk om dagelijks te programmeren. Je voert in teamverband analyses en (deel)opdrachten uit met een focus op gegevensverwerking en statistische analyses. Je bent breed inzetbaar in diverse projecten.

De afdeling Onderzoek: maakt gebruik van methoden en technieken op het gebied van de klinische epidemiologie en farmaco-epidemiologie in het bijzonder; statistiek en biostatistiek; farmacovigilantie en postmarketing surveillance; farmaco-economie en gezondheidseconomie; beleids- en maatschappelijk geneesmiddelenonderzoek.

Profiel

  • Een HBO/academisch opleidingsniveau op het gebied van gezondheid/farmacie
  • Kennis en ervaring met epidemiologie, statistiek en gerelateerde software (kennis van SAS is een pré)
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • Inhoudelijk oog voor de ontwikkelingen binnen je vakgebied
  • Klantgericht, communicatief en zakelijk ingesteld
  • Je herkent je in de volgende eigenschappen: betrokken, doorzetter, creatief, eerlijk en duidelijk, humor, flexibel

PHARMO

PHARMO biedt: een functie waarin je maatschappelijke betrokkenheid, wetenschappelijke kennis en commercieel vakmanschap combineert. Een positieve werksfeer met betrokken collega’s en een enthousiast directieteam. Een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw Heleen van Engeland telefoonnummer (030) 7440 805 of bezoek www.pharmo.nl. Je schriftelijke sollicitatie kun je per e-mail sturen naar PHARMO@pharmo.nl  t.a.v. mevrouw H. van Engeland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.